
Cviklová šťava
Šťava z cvikle podporuje zlepšenie prietoku krvi, znižuje tlak v krvi a zápalu. Šťava obsahuje veľa vápnika, železa, horčíka, draslíka, sodíka a vitamínov C, B. Pravidelnou konzumáciou šťavy podporujeme imunitu tela.
Paradajková šťava je pripravená z červených rajčín vypestovaných na Slovensku. Má priaznivé účinky na neutralizáciu kyslého zápalového prostredia a po požití alkoholických nápojov.
Rýchla a bezpečná platba
Popis produktu
Paradajková šťava je bez konzervačných látok, má vysokú nutričnú, ale nízku energetickú hodnotu a je prirodzené bohatá na antioxidanty a betakarotén. Vhodná ako surovina na prípravu drinkov, základ do polievok, omáčok alebo len na pitie.
Vlastnosti produktu
- Bez prídavku vody
- Príjemná intenzívna sladko kyslá chuť
- Bez farbív, aróm, konzervačných látok a bez prídavku cukru
- Pasterizovaná
- Vhodná pre vegánov aj vegetariánov
Odporúčania
- Šťava je určená všetkým konzumentom, od detí, tehotné ženy až po dospelé osoby
- Odporúčané dávkovanie je 300 ml denne pre dospelú osobu
- 100 % šťavy odporúčame piť po jedle, nie na lačný žalúdok
- Pred použitím dôkladne premiešať / pretrepať
- Usadenina je prirodzenej povahy a nie je vadou výrobku
Skladovanie a balenie
- Šťavu balíme do sklenených fliaš
- Šťavu skladujeme pri teplote do +25°C, ideálne na tmavom a suchom mieste
- Po otvorení ju umiestnime do chladničky a skladujeme pri teplote max +7°C, a spotrebujeme do 7 dní po otvorení
Zloženie
- 100% paradajková šťava
Tabuľka dát
Špecifické referencie