
Paradajková šťava
Paradajková šťava je pripravená z červených rajčín vypestovaných na Slovensku. Má priaznivé účinky na neutralizáciu kyslého zápalového prostredia a po požití alkoholických nápojov.
Šťava z cvikle podporuje zlepšenie prietoku krvi, znižuje tlak v krvi a zápalu. Šťava obsahuje veľa vápnika, železa, horčíka, draslíka, sodíka a vitamínov C, B. Pravidelnou konzumáciou šťavy podporujeme imunitu tela.
Rýchla a bezpečná platba
Popis produktu
Šťava je vyrobená zo starostlivo vybraných plodov cvikly dopestovanej na Slovensku. Šťava je šetrne pasterizovaná, čím sa zachováva vysoký podiel vitamínov, minerálnych látok. Vďaka vláknine upravuje činnosť čriev a pomáha proti zápche a hnačke. Železo obsiahnuté v cviklovej šťave podporuje tvorbu červených krviniek a prečisťuje krv.
Vlastnosti šťavy
- Bez prídavku vody
- zemitá chuť charakteristická pre cviklu
- Sýta bordová farba
- Bez farbív, aróm, konzervačných látok a bez prídavku cukru
- Vhodná pre vegánov aj vegetariánov
- Vyrobená lisovaním za studena
Skladovanie a balenie
- Cviklovú šťavu balíme do sklenených fliaš
- Šťavu skladujeme pri teplote do +25°C, ideálne na tmavom a suchom mieste
- Po otvorení ju umiestnime do chladničky a skladujeme pri teplote max. +7°C, a spotrebujeme do 7 dní po otvorení
Odporúčania
- 100 % šťavy odporúčame piť po jedle, nie na lačný žalúdok
- Odporúčané dávkovanie je max. 100 ml denne pre dospelú osobu.
- 100 % šťava z cvikle je vhodná pre deti od 6 rokov a dospelé osoby.
- Pred použitím dôkladne premiešať / pretrepať
- Usadenina je prirodzenej povahy a nie je vadou výrobku
Zloženie
- 100 % prírodná šťava z čerstvej cvikle
Tabuľka dát
Špecifické referencie