Cviklová šťava
Šťava z cvikle podporuje zlepšenie prietoku krvi, znižuje tlak v krvi a zápalu. Šťava obsahuje veľa vápnika, železa, horčíka, draslíka, sodíka a vitamínov C, B. Pravidelnou konzumáciou šťavy podporujeme imunitu tela.
Počet produktov: 3
Šťava z cvikle podporuje zlepšenie prietoku krvi, znižuje tlak v krvi a zápalu. Šťava obsahuje veľa vápnika, železa, horčíka, draslíka, sodíka a vitamínov C, B. Pravidelnou konzumáciou šťavy podporujeme imunitu tela.
Paradajková šťava je pripravená z červených rajčín vypestovaných na Slovensku. Má priaznivé účinky na neutralizáciu kyslého zápalového prostredia a po požití alkoholických nápojov.
Vďaka šetrnému spôsobu spracovania jabĺk a cvikly ostávajú zachované takmer všetky živiny, sú ľahšie spracovateľné pre ľudský organizmus. Cvikla obsahuje látky s protirakovinovými účinkami, pomáha pri ochorení pečene, znižuje hladinu cholesterolu, reguluje krvný tlak a napomáha ku produkcií červených krviniek.